mandag den 22. september 2014

Vi venter stadig på HTH

Det orker jeg slet ikke at fortælle om, det er næsten "The Never Ending Story".

Forhåbentlig kun næsten!


Foreløbig er der endnu fire uger til vi forhåbentlig kan se en ende på de problemer, vi slås med. Problemer som burde være løst for længe siden af 2EGroup og HTH.

Den kamp startede 4. august i dag har vi 22. september og om fire uger er vi så godt på vej ud af oktober! Endnu ikke indflytnings-klart!

Lidt mere her: byggeriet

Så vi tar den positive vinkel - haven.


Så derfor får I her et indblik i vores dejlig have, som Kim og Kenneth fra Grønbo Anlæg er i fuld gang med. Det dejlige her er, at vi slet ikke behøver gøre andet end at glæde os. De knaster der opstår har Kim løst allerede inden han fortæller os om dem, så vi opdager dårlig nok, at der har været et problem. Befriende!

Nyd bare billederne de kommer her:
En weekend med overnatning på Dragsholm blev foreviget med et trug. Købt på Dragsholm Slot og leveret på adressen. Her ses Generalen Jens Hammer og Slotsherren Peter Bøttger  i fuld gang med at placere det fine trug fra Bali i forhaven. 


Så starter projekt have. 


Planlægningsmøde med kaffe og basser.


Så går det i gang, 

sten for sten. 



Så er de første fire højbede lavet.



Sandsten og højbede


Al den muld vi havde fået lagt som overflade i haven, er nu blevet kørt væk. Af en eller anden grund kunne det ikke bruges andre steder i området! Det til trods for, at det sådan set var leveret af byggefirmaet 2E Groups egne folk. Det da vist meget godt, at vi får en ny omgang jord leveret af bedre kvalitet.  


Ingen lige kanter og flader. 



Chelsey-mønster.



Chaussé sten, brosten bardursten og trædesten. Blandet mellem hinanden - det blir så flot alt i sandsten. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar