Traditionerne
Klippe og klistre til påsketræet. Foto: Bodil Hammer |
I vores familie er det sådan, at når man har gjort den samme ting tre gange, ja så er det en tradition. Som mange andre familier graver vi de gamle traditioner frem når en højtid eller anden mærkedag er i farvandet. I disse dage tæller vi ned til påske og traditionen tro er de første gækkebreve klippet og afsendt. Der bliver klippet fine hulmønstre og det er ikke altid lige til at finde på et godt et. Her er Google en god ven, der er kan give en masse inspiration.
Hvis du ikke gætter mig
et påskeæg du skylder mig
Gækkebreve. Foto: Bodil Hammer |
Gotlammet
Påsken er også sæson for lam, vi spiser den gode danske lammekølle fra gotlammet, som vi har fra lammemanden på Maglemosegård på Falster. De lam har en hel særlig smag, som de har fået efter at have levet ude i naturen, spist græs, bark og kviste tilsat modermælken, så fås de ikke bedre og der er ingen uldsmag hos dem. Uhm.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar